2011. június 19., vasárnap

Sült paprika zöld pestóval, mozzarellával

Most készítettem először sült paprikát - az ötletet a cukormentes édes élet blog szerzője adta, nála fetával töltve, napraforgómaggal megszórva ettem ilyet. A mai mustáros grill csirkehusi mellé pompás köret volt!

Hozzávalók:
2 kaliforniai paprika
egy fél üveg zöld pesto
egy fél gombóc mozzarella
só, bors

  • A paprikákat megmosom, kettévágom és eltávolítom a belsejében lévő magokat. Enyhén megsózom és megborsozom.
  • Egy tepsiben egymás mellé rakom őket, majd ízlés szerinti mennyiségű zöld pestóval megtöltöm (nekem egy fél üveg pesto fogyott el így).
  • A mozzarellagolyóból vékony szeleteket vágok, és mindegyik paprikára 3-3-at teszek.
  • Előmelegített sütőben 180-200 fokon 20 perc alatt megsülnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése