2015. május 2., szombat

Mandulás brownie


Hozzávalók (egy 18x18 cm-es formához):
20 dkg vaj
3 tojás
15 dkg nádcukor
10 dkg liszt
1,5 ek kakaópor
20 dkg étcsoki
5 dkg szeletelt mandula





  • A csokit gőz felett megolvasztjuk, közben a puha vajat a cukorral elkeverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat és tovább keverjük.
  • A lisztet és a kakaóport fokozatosan adjuk ehhez a masszához, majd végül hozzáöntjük az olvadt csokit is. A mandulát felaprítjuk és ezt is a tésztához adjuk, elkeverjük.
  • Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25 percig sütjük, úgy, hogy a közepe kicsit ragacsos maradjon.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése