Sokat nem is fűznék hozzá. Itt a medvehagyma szezon és szép lassan én is beadtam a derekam, hogy valamit süssek-főzzek belőle. Ez lett hát, és mivel a csokor fele még meg van, ki kell találnom gyorsan, hogyan, mi másba használjam el.
- A baguette tésztájának receptjét itt megtalálhatjátok, pofon egyszerű szerencsére.
- A medvehagymát felaprítom és kevés olajon 2-3 percig dinsztelem
- A tésztát kinyújtom, a hagymát rásimítom és alaposan összedolgozom. Ha kell, fokozatosan adagoljunk hozzá lisztet, hogy könnyebben tudjuk formázni
- A tésztát 4 részre osztom és mindegyikből baguette formákat sodrok
- A tetejüket bevagdosom és a felvert tojással megkenem
- Sütőben 180-200 fokon 30-35 percig sütöm
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése