2015. április 1., szerda

Medvehagymás kosárkák


Hozzávalók (12 db-hoz):
5 réteslap
1 csokor medvehagyma
2 tojás
4 ek tejföl
15 dkg juhtúró
pici só
fél tk sütőpor
reszelt sajt

  • A medvehagymát apróra vágom, egy keverőtálban összekeverem a tojásokkal, a tejföllel, a juhtúróval és a reszelt sajttal (ízlés szerinti mennyiség), majd picit sózom és hozzáadom a sütőport is.
  • A réteslapokat (5 vékony lap) 12 egyenlő részre vágom, majd az 5 réteget picit elforgatom egymáson.
  • Egy 12 lyukas muffinsütőt kivajazok, mindegyik mélyedésbe teszek egy-egy réteskosárkát, majd belekanalazom a medvehagymás masszát.
  • Előmelegített sütőben kb. 25 percig sütöm 160-170 fokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése