2017. június 10., szombat

Barackos-zabpelyhes brownie


Hozzávalók:
20 dkg vaj
15 dkg nádcukor
3 tojás
10 dkg liszt
10 dkg étcsoki
2 ek kakaópor
2 ek zabpehely
2 barack (nektarin/őszibarack)


  • Az étcsokit gőz felett felolvasztjuk. A puha vajat a cukorral habosra keverjük, majd a tojásokat egyenként hozzáadjuk. A lisztet, a kakaóport és a zabpelyhet is hozzákeverjük, majd az étcsokit belecsurgatjuk.
  • A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy szögletes formát (kb. 18x18-as) kibélelünk sütőpapírral (vagy használhatunk szilikon sütőformát is), belesimítjuk a brownie tésztát. 25 perc alatt készre sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése