2017. november 9., csütörtök

Diós keksz házi meggylekvárral


Hozzávalók (14 db-hoz):
25 dkg darált dió
1 tojás
egy csipet só
2 ek nádcukor
fél tk fahéj
fél tk sütőpor
a kekszek megtöltéséhez meggylekvár

  • A diót a tojással, a cukorral és a sóval összegyúrom, és vizes kézzel golyókat formázok a masszából
  • Sütőpapírral kibélelt tepsire sorakoztatom őket, és a közepükbe az ujjammal mélyedést készítek. Ebbe kanalazom a meggylekvárt.
  • Előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt megsülnek. Ha a tészta kicsit beitta a lekvárt, miután kihűlt, kanalazhatunk még rá az üvegből :)
Az eredeti recept innen: http://megmentesebb.hu/szilvalekvaros-dios-paleo-keksz/
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése